RECUERDOS INVENTADOS. / MIREIA MATEO EXPONE EN SALA PARÉS, BARCELONA.

650_1567409775foto_Mireia_MateoHasta el 7 de octubre la pintora Mireia Mateo ofrece en la Sala Parés (Barcelona, calle Petritxol) una exposición en la que reflexiona sobre el papel y sobre el arte: RECUERDOS INVENTADOS (título tomado de un libro de Vila-Matas)

El títol té reminiscències d’Enrique Vila-Matas. Vas pensar en ell quan el vas posar?

Va ser curiós perquè vaig titular l’exposició i després, buscant a Google el primer que em va sortir va ser el seu llibre. Em va confirmar que sempre torno a Vila-Matas. Està sota la meva pell. És un d’aquests autors que et marquen i, d’alguna manera inconscient, el seu món aflora en el teu propi món.

http://www.elpuntavui.cat/cultura/article/19-cultura/1660902-tot-el-que-passa-a-la-vida-acaba-sent-art-d-una-manera-o-altra.html

índice

Esta entrada fue publicada en Recuerdos. Guarda el enlace permanente.